Binnenmaas Natuursteen

Binnenmaas Natuursteen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen. Zij maken diverse werkstukken van verschillende natuursteensoorten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aanrechtbladen, vloeren, tafels, schouwen, vensterbanken en nog veel meer, niets is te gek! Als de klant het kan verzinnen, dan kunnen zij het wel maken! 

Binnenmaas Natuursteen verwerkt ook composiet maar hoofdzakelijk toch de echte natuursteen. Denk aan marmer, kalksteen, graniet, kwartsiet met al hun uiteenlopende kleuren en eigenschappen. In hun showroom op de Westdijk kun je voorbeelden vinden van de diverse mogelijkheden met natuursteen om inspiratie op te doen. 

Van wens tot eindresultaat

Na een bezoek aan de showroom van Binnenmaas Natuursteen heeft de klant een helder beeld van wat er mogelijk is en wat die mag verwachten wat betreft de eigenschappen van het materiaal. Komt het tot opdracht dan gaan ze aan de slag met een werktekening, word het materiaal besteld mits het niet voorradig is en word het proces in gang gezet zodat binnen de kortste keren het product tot leven komt! Elke keer weer een interessant proces met een prachtig eindresultaat. Werk waar je erg trots op mag zijn!


Bedrijfsgegevens

Binnenmaas Natuursteen
Westdijk 9c
3271 LL Mijnsheerenland

Telefoonnummer: 0186-601788

Website: https://www.binnenmaasnatuursteen.nl


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

  • basisonderwijs
  • vmbo

Neem contact op met Binnenmaas Natuursteen

Contactformulier